Om oss / About us

Gasa 2, 93091 Slagnäs, Sweden
Phone +46 738068864

Dienstag, 21. September 2010

Ägna med Aktiv Hund



Idag fick vi våran "säsongbehov" av Aktiv Hund från Ägna AB. Då bli det dags att skriva lite mer om Aktiv Hund. Helene Raue från Ägna berättade lite gran för mig:

Den grönläppade musslan är full av anti-oxidanter också, vilka hjälper till att neutralisera alla fria radikaler (syre-bindningar ). Dessa fria radikaler bildras vid alla typer av stress i kroppen samt vid inflammationer i både muskler och leder, så de är bra även vid ryggbesvär t.ex..
Glukosaminoglykanerna de så kallade Gags är naturliga byggstenar i ledbrosket. De förs dit via ledvätskan, eftersom ledbrosken inte har någon blodförsörjning. Dessa gags hjälper också till att hålla ledvätskan i bästa trim.
Alla omega-fettsyror som också finns i musslan har också en antiinflammatorisk effekt, så Ägna tror att det är denna TRE-kombination av innehåll i musslan som gör att den är så fantastik.
Ägna har under dessa fem år som de haft deras företag sett hur intresset ständigt ökar för den grönläppade musslan.
Produkten är dessutom helt frit från tillsatser förutom 1 % vit E som verkar som en antioxidant för att förhindra ev. härsningen.
Tabletterna är mycket smakliga. De är snälla mot mag- och tarmslemhinnan och det finns dessutom hundar med känslig mage som blir bättre av Aktiv Hund.

Helene skrev dessutom: "Om vi (Ägna) kan bidra en liten smula med vår produkt så att hundarnas leder får bästa förutsättningar att inte slitas i onödan - så är vi glada!"

Nyfiken på Aktiv Hund? Jag tar med infomaterial till Harestua under helgen, då kan jag även berätta lite mer om Ägna och Aktiv Hund.

Vi kan bara tacka Helene Raue och Christina Drottsgård på Ägna för deras otroligt stöd!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen